Anders Dalgaard er 1. juli indtrådt som partner i ProjectCompany. Anders har en baggrund indenfor projekt- og programledelse ligesom han har haft flere ledende stillinger i energi og it-branchen.

Anders har i mere end 20 år arbejdet med projekter og udviklingsopgaver.

Anders styrker med sine mange års erfaring med projekter og programmer ProjectCompanys  viden og erfaring med større programimplementeringer i energibranchens fortsatte digitale transformation.

Anders var programleder for de to store elbranche-implementeringer af DataHub og Engrosmodellen  fra 2010 til 2016, hvor den samlede danske el-branche omlagde og reformerede det danske elmarked. I øjeblikket arbejder Anders bl.a. med implementering af en del af  de europæiske markedsregler (network codes) i regionen der forbinder nordens elektricitetsnet med det central europæiske elektricitetsnet.

Læs mere om Anders og vores øvrige konsulenter på vores hjemmeside.

Med Anders i partnerkredsen er vi nu 8 partnere, der med vores kompetenceprofil står klar til at hjælpe jer med jeres projekt eller program.

Vi har tillige stor erfaring med at gennemføre: projekt reviews, udvikle projektmodeller, opsætte projektkontorer, etablere projektstrategi, gennemføre servicetransition, lede forandringer, stå for undervisning samt naturligvis projekt-, program- og porteføljestyring.

Læs mere om vore spidskompetencer.

Vi glæder os til at hjælpe jer med jeres projekt eller program, ligesom vi har hjulpet en række nuværende og tidligere kunder.